کد مطلب: 204665
دولت بايدن شرط ايران براي لغو يکباره تحريم‌ها در چارچوب برجام را نپذيرفت
تاریخ انتشار : 1399/12/01 14:21:44
نمایش : 1293
برخي از رسانه هاي داخلي و خارجي به نقل از وزير خارجه آمريکا مدعي شدند که دولت بايدن از تلاش ناکام ترامپ براي اعمال مکانيسم ماشه اظهار ناخرسندي کرده و در اظهاراتي توهين آميز گفته که قرار است براي ديپلماتهاي هاي ايراني در واشنگتن چند کيلومتر شعاع تردد را بيشتر کند.

به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ برخي از رسانه هاي داخلي و خارجي به نقل از وزير خارجه آمريکا مدعي شدند که دولت بايدن از تلاش ناکام ترامپ براي اعمال مکانيسم ماشه اظهار ناخرسندي کرده و در اظهاراتي توهين آميز گفته که قرار است براي ديپلماتهاي هاي ايراني در واشنگتن چند کيلومتر شعاع تردد را بيشتر  کند.

وزير خارجه ايران هم در توييتي در واکنش به اين اظهارات گفته است: آمريکا بايد در پايبندي به قطعنامه ۲۲۳۱، تمام تحريم‌هايي که توسط ترامپ احيا و بازاعمال شده بود را بي قيد و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد تا بعد از آن، ما تمام اقدامات اصلاحي (کاهش تعهدات) را به عقب برگردانيم».

اظهارات وزارت خارجه دولت بايدن عملا پاسخ منفي به برداشتن فوري تحريم‌هايي است که بايد سالها قبل طبق برجام لغو مي شد اما با خروج آمريکا از برجام تاکنون به آن عمل نشده است.

گرچه اثر بخشي طرح راهبردي مجلس براي لغو تحريمها با کاهش تعهدات برجامي در مواضع منفعلانه اروپا و آمريکا ملموس است و نشان مي دهد برخلاف خودتحقيري و ابراز ولع حقيرانه براي مذاکره که نتيجه اي جز فشار و تحريم حد اکثري نداشت، موضع عزتمندانه مي تواند راهبرد بي اثر کردن تحريمها باشد.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg